Laajentaakseen välinevalikoimaansa, Egiazki-talo on päättänyt kehittää giniä, jossa on Baskimaan makuja käyttäen luumua. Tämä resepti yhdistää luumun makeuden ja katajanmarjan tonic-ominaisuudet. Tämä hedelmäinen liitto tuottaa erittäin harmonista giniä: herkkää, vähän katkeraa, sekä tonic- että raikasta.
Maistettaessa tuoksu on kukkainen ja hienostunut, ja maku on luumun hallitsema. Gin Arana viehättää hienostuneella katkeruudellaan sekä sitrushedelmien, absintin ja inkiväärin aromeilla.
Jokainen tippa Valkoisen Sametin Tiivistettä on suunniteltu tuoksuttamaan kaikki pyykit.
Makeisiin kukkaisiin sävyihin on lisätty voimakas samettinen luonne, joka tuntuu heti kankaassa kuin musiikillinen sävellys.
Harmoninen sointi riippuu jokaisen sävyn tasapainosta ja tuoksuprosenttien suhteesta.
Nestettä lisätään huuhteluaineeseen käsin pestäessä tai pesukoneessa viimeisessä huuhtelussa.
Valkoinen Sametti -tuoksu on parabeeniton ja nikkelivapaa.
Reuza Extra Virgin syntyy kahden arvostetun italialaisen oliivilajikkeen yhdistelmästä, joilla on melko erilaiset vaikutukset: Biancolilla-oliivi ja Taggiasca-oliivi.
Extra virgin oliiviöljy
· 100 % italialaista öljyä – kylmäpuristettu
· Saatu Biancolilla-oliivista ja Taggiasca-oliivista
· Makea ja aromaattinen, erinomainen mauste salaateille ja raakoille vihanneksille,
Reuza on huolellisesti valittu tuote: se yhdistää Biancolilla-oliivin aromaattiset vivahteet Taggiasca-oliivin makeuteen.
Tuloksena on yllättävä ja erittäin miellyttävä maku.
Nimi "Reuza", joka tarkoittaa ruusua ligurian murteessa, viittaa tuoksuvaan öljyyn, aivan kuten kukka.
Oliivit kerätään käsin marraskuussa ja joulukuussa. Öljyn puristus tapahtuu äärimmäisellä huolellisuudella, tiukasti kylmäpuristamalla.
koodi:REU .75
ALKUPERÄ - TERROIR
Makea Valkoviini Bordeaux'sta
Roumaguet on tulos tiukasta valinnasta, jonka ovat tehneet viinintekijämme, kunnioittaen Bordeaux'n jaloja terroireja. Bordeaux'n alkuperämerkintä kattaa yli 40 000 hehtaarin alueen, joka kattaa koko Bordeaux'n viinitarhan. Terroirien rikkaus ja läheisyys Atlantin valtamereen luovat ihanteelliset olosuhteet poikkeuksellisten viinien tuottamiseen.
VIININ VALMISTUS
Korjattu täydellisessä kypsyydessä
Perinteinen vinifikaatio ruostumattomassa teräksessä
Kypsytetty tankeissa
RYPSILAJIT
100% Sémillon
MAISTELUMUISTISET
Roumaguet Bordeaux Blanc Moelleux paljastaa kauniin kirkkaan keltaisen värin ja hedelmäisen aromin, jossa on sitrushedelmien ja keltaisten hedelmien vivahteita. Suussa se tarjoaa herkullisia makuja eksoottisista hedelmistä ja hienoa tasapainoa makeuden ja hapokkuuden välillä. Hedelmällinen jälkimaku viipyy miellyttävällä raikkaudella.
Sitä käytetään nykyaikaisessa aromaterapiassa antiseptisenä aineena, joka nopeuttaa haavojen, palovammojen ja ihottumien paranemisprosessia. Se on tehokas auringonpolttamille, kaikille aknen muodoille, ekseemalle, ihotulehduksille, hilseelle, hiustenlähdölle, sienille ja jäkälälle. Alentaa verenpainetta ja estää nesteen kertymistä kehoon. Se toimii kipulääkkeenä reumalle, migreenille ja korvatulehduksille. Sillä on rauhoittavia ja masennuslääkkeitä muistuttavia ominaisuuksia, se vähentää hermostollista jännitystä. Säätelee gastriittihäiriöitä, kaasun kertymistä suolistossa, ja sitä käytetään pahoinvointiin. Se on arvokas ainesosa seoksissa, joita käytetään flunssaan, vilustumiseen, nuhaan, kurkkukipuun ja astmaan. Se toimii kipulääkkeenä reumalle, migreenille, korvatulehduksille ja kuukautiskivuille, ja lisäksi se säätelee kuukautiskiertoa. Sillä on rauhoittavia ja masennuslääkkeitä muistuttavia ominaisuuksia, se vähentää jännitystä mielenterveyden uupumuksessa, kiihtymyksessä, sydämentykytyksissä, hermostollisessa unettomuudessa, rauhoittaa hysteriaa ja hermostollista jännitystä.
Koodi: 3800201861892
PAKKAUS: 0,054 kg
Flaguerie-omenaviinietikka on orgaanisen omenasiiderin etikkamuunnoksen tulos. Tämä luonnollinen etikka kypsyy useita kuukausia tammitynnyreissä ennen pullotusta ilman suodatusta. Pullon pohjalle saattaa muodostua etikkamamma.
Flaguerie-omenaviinietikkaa on rikastettu salottisipulilla.
Bruttopaino: 490 g / 1,08 lb
12 kappaleen kartongin paino: 6 kg / 13,23 lb
Happamuustaso: 5°
Jäännösalkoholi: <0,5°
Vastustamattomat viljat ovat aito maku paikallisista viljoista. Olemme panimoineet, käyneet ja tislaaneet maanviljelijöiden työn hedelmiä, jotka ovat kyntäneet ja kylväneet valittuja lajikkeita Bretagnessa. Vastustamattomat viljat ovat maan ja tämän työn yhteistyötä.
AOVE Temprano Finca Badenes on extra-neitsytoliivi, joka on tunnustettu yhdeksi maailman 100 parhaasta. Tämä öljy valmistetaan Picual-lajikkeen oliiveista, jotka on kerätty niiden optimaaliseen kypsyyteen, jotta saadaan aikaan raikas ja hedelmäinen maku. Kohtuullisella hinnalla tämä AOVE on täydellinen niille, jotka etsivät laatua tinkimättä budjetistaan. Ihanteellinen salaattien maustamiseen, lihojen marinoimiseen tai yksinkertaisesti leivän kanssa nautittavaksi, AOVE Temprano Finca Badenes on erinomainen valinta kaikille oliiviöljyn ystäville.
VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100%
ZONA DI PRODUZIONE: Rypäleet tulevat Gardajärven mytologisesta Sirmionesta, ensimmäiseltä kalkkikivimultakerrokselta, korkeus 68 m merenpinnasta
SESTO DI IMPIANTO: Riveittäin kasvatettu, guyot-leikkaus
AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: Teräksessä kontrolloidussa lämpötilassa
COLORE: Intensiivinen vaaleankeltainen, vihertävin sävyin
NASO: Miellyttävä tuoksu melonista ja mandariinista, vivahteita mintusta ja joitakin kukkaisia nuotteja
BOCCA: Tuntuu tiettyä astringenssia, mutta lähes olematonta ja erinomaista hedelmäisyyttä
CIBO: Kaikki kalasta valmistetut ruoat, keitot, pastan ja riisin pääruoat, vaaleat lihat
GRADO ALCOLICO: 13% vol
TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
{"Nez puissant et complexe, alliant arômes de fruits rouges très mûrs, notes de réglisse et une touche de torréfaction. L'attaque est concentrée en bouche puis ample avec un dominante de fruits très mûrs. Le mourvèdre apporte une structure caractéristique avec des tanins présents et veloutés. La finale est longue, marquée par des parfums de garrigue.":"Voimakas ja monimutkainen tuoksu, jossa yhdistyvät erittäin kypsien punamarjojen aromit, lakritsin vivahteet ja paahteinen sävy. Makuaistimus on keskittynyt ja sitten laaja, hallitsevana erittäin kypsät hedelmät. Mourvèdre tuo mukanaan tyypillisen rakenteen, jossa on läsnä olevia ja samettisia tanniineja. Jälkimaku on pitkä, ja siinä on garrigue-alueen tuoksuja.","Syrah 30 %":"Syrah 30 %","VINIFICATION":"VIINIEN VALMISTUS","Mourvèdre 10 %":"Mourvèdre 10 %","Grenache 60 %":"Grenache 60 %","CÉPAGES":"RYTMIKÄS","Les vendanges par étapes : Syrah est récolté et vinifié en 1er, suivi du Grenache et du Mourvèdre. La vinification suit les principes traditionnels de la vallée du Rhône : la fermentation et la macération durent de 4 à 5 semaines avec contrôle des températures, le processus est finalisé par une macération à chaud. Les vins des différents cépages sont assemblés après 6 mois. L'élevage a lieu, une partie dans des foudres de chêne pour affiner les tanins et ajouter de la complexité, l'autre partie dans des cuves en béton pour préserver la fraîcheur du fruit.":"Sadonkorjuu tapahtuu vaiheittain: Syrah korjataan ja valmistetaan ensin, sitten Grenache ja Mourvèdre. Viinintuotanto noudattaa Rhône-laakson perinteisiä periaatteita: käyminen ja uuttaminen kestävät 4–5 viikkoa lämpötilan hallinnalla, prosessi päättyy kuumalla uuttamisella. Eri rypälelajikkeiden viinit sekoitetaan 6 kuukauden jälkeen. Kypsytys tapahtuu osittain tammitynnyreissä tanniinien hienosäätämiseksi ja monimutkaisuuden lisäämiseksi, osittain betonisäiliöissä hedelmän raikkauden säilyttämiseksi.","DÉGUSTATION":"MAISTAMINEN"}
Henkituote: Tämä upea Irish Single Malt Whiskey esittelee kauniin aromikokonaisuuden, jossa on ripaus turvetta, ja tarjoaa herkullista maltaista luonteen, joka on tyypillinen Waterfordin talon allekirjoitukselle. Mausteisia nuotteja (pippuri, neilikka), appelsiinin kuorta ja suklaata on myös läsnä. Kypsytyksessä käytetään neljää erilaista tynnyriä: entisiä bourbon-tynnyreitä, makeaa luonnollista viiniä sekä ranskalaista ja amerikkalaista tammea, jotka täydentävät toisiaan hienosti. Materiaali on herkullista, mutta suussa miellyttävän kevyttä, ja huolimatta 47°:sta, alkoholi on erityisen pehmeää. Hämmästyttävän tarkkaa!
Vastaten Irlannin Waterfordin tislaamon vallankumouksellisia periaatteita, tämä Cuvée Argot määritellään myös paikallisella ohralla, joka tulee 14 irlantilaiselta tilalta, sekä tuotannolla, jonka läpinäkyvyys on ehdoton. Kaikki tiedot whiskeysi valmistuksesta ovat todellakin saatavilla.
Tyyppi: Irlantilainen Single Malt Whisky
Tilavuus: 70cl
Alkoholiaste: 47%
Tämä viina, jolla on säädelty alkuperämerkintä (AOM), saadaan destilloimalla viinirypäleiden kuoria, jotka on saatu vain Champagne-viinitarhasta; Sen alkoholipitoisuus on 40°.
Tämä kaunis tila, Saint Emilionin kylän länsipuolella ja välittömässä läheisyydessä 1. kasvun Château Figeacille, on ollut Hebert-Maisonin perheen omistuksessa vuodesta 1933.
Robe: Amber, kultaisilla heijastuksilla
Nez: Umami, erittäin monimutkainen sienellä ja tryffelillä.
Bouche: Erittäin voimakas tryffelissä, kypsässä tomaatissa, erittäin monimutkainen ja voimakas, kevyt katkeruus, joka on suurelta osin peitetty tryffelillä.
Finale: Erittäin pitkä tryffelissä ja kehittyy viinirypäleiden, taatelien, sokeroitujen hedelmien aromeihin, aina tryffelin hallitessa, läsnä yrttisiä nuotteja kuten genepi, absintti, gentiaani.
Saadun lähes puhtaasta Bovale Sardo -rypäleestä (paikallisesti tunnettu nimellä Muristellu), alkuperäinen lajike, joka on uskollisesti esitetty tässä viinissä.
Hidas käymisprosessi pienissä teräksisissä astioissa ja pitkä kypsytys pienissä ranskalaisissa tammitynnyreissä kolmen vuoden ajan, jonka jälkeen viini on kypsynyt makuullaan makuullaan pullossa yli vuoden.
Syvän rubiininpunainen väri, jossa on violetteja vivahteita, avautuu nenässä mahtavasti kivihiilen, grafiitin ja pienten mustien marjojen aromeilla.
Maku paljastaa lämpöään, jota seuraa pehmeiden ja ympäröivien tanniinien verkko, paljastaen mustan kaakaon vivahteita.
Suodattamaton viini, mahdolliset sedimentit eivät heikennä laatua, vaan korostavat tyypillisyyttä ja todistavat viinintuotantomenetelmämme eheyden ja luonnollisuuden. Erinomainen seurana runsaille ja rakenteellisille ruoille, kuten riistalle, punaiselle lihalle ja kypsytetyille juustoille.
Vignoble : Täysin Burgundin eteläosassa, Beaujolais'n rajalla, nimialue ylittää kylän alueen. Saint-Vérandin kylässä on "d", mutta nimessä ei ole, koska se kerätään kuudelta kylältä. Se on peräisin vuodesta 1971, ja se on toiseksi viimeinen nimitys, joka on myönnetty Mâconnais'n alueella.
Viticulture :
Maa : Jurakauden kalkkikivi, joka jatkaa Côte-d'Orin kalkkikivikerroksia, ihanteellinen Chardonnay'lle.
Istutustiheys : 8 500 taimea/hehtaari.
Leikkaus : Guyot.
Sadonkorjuu : Käsin.
Sato : 55–65 hl/ha, mikä mahdollistaa rypäleiden paljastaa terroirin vivahteet.
Viininvalmistus : Erittäin hidas puristus, jotta hedelmä säilyy. Viimeisen puristuksen mehuja ei säilytetä.
Kypsytys : Säiliössä 6–8 kuukautta. Koko prosessin ajan päätökset tehdään pääasiassa maistelujen perusteella. Nämä tiedot täydentävät luonnollisesti tekniset analyysit. Kuten koko tilan viinien kohdalla.
Arzentu Extra Neitsytoliiviöljy syntyy kahden arvostetun italialaisen lajikkeen yhdistelmästä: Oliva Peranzana ja Oliva Taggiasca.
Extra Neitsytoliiviöljy
· 100 % italialaista öljyä – kylmäpuristettu
· Saatu Peranzana- ja Taggiasca-oliiveista
· Erinomainen mauste herkimmille ruoille
Arzentu on huolellisesti valittu, mieto ja aromaattinen tuote, joka yhdistää Taggiasca- ja Peranzana-oliivien erottuvat ominaisuudet: molemmat lajikkeet tuottavat erittäin hedelmäisiä öljyjä: erittäin makea Taggiasco ja hieman voimakkaammilla mausteisilla vivahteilla varustettu Peranzana Extra. Yhdistelmä on erittäin miellyttävä.
Nimi "Arzentu" Argento ligurian murteessa viittaa jaloihin tuotteisiin, mutta siinä on myös elävä sävy, sekä nimessä että maussa.
Oliivit kerätään käsin marraskuussa ja joulukuussa. Öljyn puristus tapahtuu äärimmäisellä huolellisuudella, tiukasti kylmäpuristamalla.
koodi:ARG .75
Riviera Ligure DOP Extra Neitsytoliiviöljy
– Riviera dei Fiori
Italialainen öljy, 100 % Taggiasca-oliivi – Kylmäpuristettu
Lucinasco, joka sijaitsee noin 500 m merenpinnan yläpuolella olevan kukkulan huipulla, on yksi kauneimmista kaupungeista Oneglia-laaksossa. Sen oliivilehdot, jotka ulottuvat kaupungin alapuolelle, koostuvat yksinomaan Taggiasca-lajikkeen oliivipuista ja ovat tunnettuja erityisestä suotuisasta sijainnistaan. Ne tuottavat oliiveja, joiden saanto on alhaisempi kuin muilla alueilla laaksossa, mutta niiden extra neitsytoliiviöljyn laatu on erinomainen.
Riviera Ligure DOP -valikoimamme saadaan Lucinascon oliivilehdoista, jotka puristetaan täydellisyyteen öljytehtaallamme.
Kylmäpuristettu ja pakattu suodattamattomana (suodattamaton) yksinkertaisen luonnollisen laskeutumisen jälkeen.
Pullo on kääritty kultapaperiin, joka suojaa tuotetta valolta.
Mikä herkullinen saavutus tämä Château Bouscassén Madiran Vieilles Vignes on! 80-vuotiaista viineistä valmistettu 100% Tannat vaikuttaa yhtä lailla voimakkuudellaan kuin hienostuneisuudellaan. Uskomaton aromikonsentraatio on läsnä, ja sitä korostaa 16 kuukauden kypsytys uusissa tammitynnyreissä. Mustien hedelmien (mustaherukka, kirsikka, mustikka, luumu) sävyt sekoittuvat hienostuneeseen mausteiseen jälkimakuun (pippuri, garrigue, lakritsi) sekä sulautuneeseen tammiseen makuun, joka tuo esiin vaniljan, setrin ja suklaan vivahteita. Elegantti ja hienostunut viini, jolla on suuri kypsytyspotentiaali. Upeita makuyhdistelmiä odotettavissa ankasta, punaisista lihasta ja riistasta.
Tilavuus: 75cl
Tyyppi: Punaviini
Rypäle: 100% Tannat
AOC: Madiran
Kypsytys: Juotavissa heti ja säilytettävissä vuoteen 2036 asti
Tarjoilulämpötila: 16-18°C
Violetin kukista ja aromikoostumuksesta valmistetun uutteensa ansiosta voit nauttia tätä violettilikööriä joko Kir-juomana valkoviinin tai kuohuviinin kanssa, tai nuoremmille vaihtoehtona limonadin tai soodan kanssa. Lisäys cocktaileihin tuo väriä ja aromia.
PAINO: 1.3 kg
PULLO: 70cl pullo
SKU: 023